Month: dhjetor, 2012

Festimi i Krishtlindjeve ne Shkoder

DSCF0302

Si cdo vit, edhe kete vit prifterinjte e Mitropolise se Malit te Zi me bekimin e Hiresise se Tij Kryepeshkopit te Cetinjes dhe Mitropolitit te Malit te Zi, Z. Amfilohije dhe Hiresise se Tij Kryepeshkopit te Kishes Ortodoske Shqiptare Z. Anastas Janullatos, kane bekua dhe ndezur drunjte dhe sherbyen liturgjine e Shenjte per Krishtlindje ne Vrake, ne Shkoder. Read more →

Mbërritja e Kryqit të Shenjtë nga Jeruzalemi në Shkodër dhe bekimi i ambienteve të reja të Shoqatës ortodokse Shën Jovan Vladimir

2 decembas 2

Në kishën e Shën Trinisë në Vrakë, afër Shkodrës mbërriti me dt. 02.dhjetor 2012 nga Jeruzalemi Kryqi i Shenjtë i cili u dërgua me mirësinë dhe bekimin e Patriarkut Serb Irinej dhe u bekua në Patriarkatën e Pejës dhe në Manastirin e Deçanit. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k