Month: shkurt, 2013

Festimi i Ditës së Republikës së Serbisë në Tiranë

100_1976

Date 13.2.2013
Anëtarët e shoqatave të minoritetit kombëtar serbo-malazez në Shqipëri, të Shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” dhe Shoqatës “ Moraça-Rozafa” nga Shkodra, si dhe të Shoqatës e serbëve të Fierit “ Jednistvo” morën pjesë në festimin e Ditës së Republikës së Serbisë me organizimin e Ambasadës së Republikës së Serbisë në Tiranë. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k