Month: maj, 2013

Festimi i Pashkëve në Vrakë

sv trojica 1

Edhe këtë vit, sipas traditës së viteve të tjera, në kishën e Shën Trinisë në Vrakë u festua Pashkët apo Dita e Madhe në gjuhën e popullit tonë, me bekimin e Hirësisë së Tij , Kryepeshkopit të Cetinjës dhe Mitropolitit të Malit të Zi , z. Amfilohije dhe Fortlumturisë së Tij, Kryepeshkopit të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë, z. Anastas. Read more →

Herceg Novi: Pjesemarrja ne pagezimin ne det

DSCI2424

Me rastin e organizimit te pagezimit te besimtareve ortodokse nga te gjithe anet e Malit te Zi dhe Serbise, edhe pjesetaret e shoqates ortodokse “ Shen Jovan Vladimir” nga Shkodra moren pjese ne pagezimin e femijeve te tyre ne det nje dite perpara Pashkeve , me dt. 04. Maj.2013 ne Herceg Novi. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k