Month: qershor, 2013

Festimi i ditës së Shën Trinisë në Vrakë

sv trojica 1

Vrakë, 25. Qershor.2013 – Në Vrakë edhe këtë vit në organizimi e shoqatës “ Shën Jovan Vladimir” dhe shoqatës së pakicës serbo-malazeze “ Moraça-Rozafa” u festua festa e uljes së Shpirtit të Shenjtë tek apostolët, ose siç e thërrasin besimtarët tanë në Shkodër- Trojçevdan. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k