Month: korrik, 2013

Pjesëmarrje në shkollën verore në Tara

q

Shoqata ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” me ftesë të organizatës partnere “ Nasha Srbija” mundësoi organizimin e dërgimit dhe pjesëmarrjen e 12 fëmijëve nga Shkodra dhe Vraka në shkollën verore me emrin “ Shkolla e miqësisë” e cila organizohet çdo vit në malin e Tarës, në Serbi. Read more →

Perfundojne punimet restauruese ne Kishen e Shen Trinise ne Vrake

kisha 1 (2)

Shoqata ortodokse “ Shen Jovan Vladimir” gjate periudhes pre tre muajsh ne bashkepunim me firmen e angazhuar per realizimin e punimeve riparuese ne objektin e kishes se “ Shen Trinise” ne Vrake, Shkoder, ka bere te mundur restaurimin e kishes. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k