Month: tetor, 2013

Bekimi i Kishes se Ringjalljes se Krishtit ne Podgorice

100_0593

Dhjetëra perfaqësues dhe anëtarë të Shoqatës “ Shën Jovan Vladimir” me ftesë te Mitropolisë së Malit të Zi dhe të Mitropolitit të saj Amfillohije, morën pjesë në inagurimin dhe bekimin e kishës së Ringjalljes së Krishtit në Podgoricë.
Në këtë ceremoni morën pjesë krerët e kishave ortodokse , mes të cilëve dhe patriarku rus Irinej, partiarku i Stambollit Bartolomej, ai i Jeruzalemit Teofil dhe patriarku i te gjithë Rusisë Kiril. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k