Month: nëntor, 2013

Nderohen të rënët e ushtrisë serbe

2

Përfaqësuesit e tre organizatave simotra të pakicës kombëtare serbo-malazeze , Shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir”, “ Moraça-Rozafa” dhe “ Jedinstvo” me rastin e 11 Nëntorit, ditës së arritjes së paqes në Luftën e dytë botërore, vendosën kurora me lule ne Monumentin e të rënëve të Batalionit të dytë të Brigadës së Moravës të cilët kanë rënë në tokën shqiptare, në varrezat të cilat ndodhen në periferi të Tiranës. Read more →

Hapet Qendra kulturore, edukative dhe argetuese e fëmijëve ortodoksë në Shkodër

lajmi 14

Shkodër, dt. 09.11.2013

Në Shkodër, nën organizimin e shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” u hap Qendra Kulturoro-edukative dhe argetuese e rinisë dhe fëmijëve ortodoksë në Shkodër. Në ambientet e shoqatës sonë u mblodh këtë të shtunë një numër i madh fëmijësh të grupmoshave të ndryshme me dëshirën e madhe që të shoqërohen së bashku, të luajnë, të mësojnë për vlerat kombëtare , elementët e kulturës, zakoneve dhe muzikës . Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k