Month: janar, 2014

Festohet festa e Shën Savës në Vrakë

100_0773

Një numër i madh serbësh, malazezësh dhe i miqve të tyre nga Shkodra dhe më gjërë u mblodhën ditën e diel, me datë 27.Janar.2014 për të festuar festën e shenjtorit më të madh serb, Shën Savës. Me rastin e kësaj feste, liturgjinë e shenjtë, e cila filloi në mengjes , e shërbeu Hirësia e Tij, Kryepeshkopi i Cetinjës dhe Mitropoliti i Malit të Zi, z. Amfilohije me priftërinjtë e tjerë nga Mitropolia. Read more →

Festohen Krishtlindjet në Vrakë

slika Bozic

6-7 Janar 2013
Besimtarët ortodoksë të kombësisë serbo-malazeze nga Vraka dhe Shkodra festuan në Kishën e Shën Trinisë në Vrakë, festën më të gëzueshme festare, lindjen e Birit të Zotit, Jezu Krishtit. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k