Month: shkurt, 2014

Festohet Dita Kombëtare e Republikës së Serbisë në Tiranë

1

Me ftesë të Ambasadorit të Republikës së Serbisë në Tiranë, z. Miroljub Zariq, përfaqësuesit e organizatave serbo-malazeze “ Shën Jovan Vladimir”, “ Moraça-Rozafa” dhe “ Jedinstvo” me dt. 13.Shkurt.2014 morën pjesë në festimin e Ditës Kombëtare të Republikës së Serbisë.Pritja me këtë rast u organizua në hotel Tirana Internacional në Tiranë, me pjesëmarrjen e të ftuarve të shumtë nga rradhët e përfaqësuesve të partive politike shqiptare, institucioneve më të larta shtetërore dhe të trupit diplomatik të vendeve të akredituara në Tiranë.

Read more →

Përfaqësuesit e pakicës serbo-malazeze kryen homazhe për heroin e popullit

Vasil Shanto

Gjatë homazheve me rastin e 70 vjetorit të rënies së heroit të popullit Vasil Shanto, përfaqësuesit e Shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” dhe Shoqatës “ Moraça-Rozafa” vendosën kurora në monumentin e kushtuar heroit të popullit Vasil Shanto në Vrakë. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k