Month: prill, 2014

Festohen Pashkët në Shkodër

20140420_120249

Edhe këtë vit, festa me e madhe e krishterë, Ringjallja e Krishtit u festua në Vrakë në kishën e Shën Trinisë nga besimtarët ortodoksë dhe fëmijët e tyre. Si një traditë, e cila transmetohet brez pas brezi tek pjesëtarët e pakicës serbo-malazeze, edhe Pashkët si festa e fitores së jetës ndaj vdekjes, janë një ditë shumë e gëzueshme në jetën e njerëzve tanë dhe simbol i shpresës për një të ardhme më të mirë dhe besimit tek Zoti.

Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k