Month: shtator, 2014

Startoi kursi i gjuhes serbe 2014-2015 per pjesetaret e komunitetit serbo-malazez.

images

Me daten 19 shtator te ketij viti, prane zyrave te shoqates se pakices serbo-malazeze“Moraca-Rozafa” startuan kurset e mesimit te gjuhes serbe. Ky eshte viti i tete radhazi qe kjo shoqate, ne bashkepunim me kancelarine e Diaspores se Republikes se Serbise dhe Mitropoline e Malit te Zi organizon funksionimin e kurseve te gjuhes serbe qe kane si qellim ruajtjen dhe mesimin e gjuhes per te gjithe anetaret e pakices serbo-malazeze qe jeton ne Shkoder dhe rrethinat e saj. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k