Month: nëntor, 2014

Homazhe me rastin e njëqind vjetorit të Luftes së Parë Botërore

100_1069

Si çdo 11 nëntor, edhe këtë vit përfaqësuesit e organizatave të pakicës kombëtare serbo-malazeze në Shqipëri, shoqatave “ Moraça-Rozafa”, “ Shën Jovan Vladimir” dhe “ Jedinstvo” u mblodhën për të dhënë nderimet ushtarëve të ushtrisë serbe të rënë në Shqipëri gjatë Luftës së I Botërore. Read more →

Festimi i festës së Shën Lukës në Cetinjë

DSC_00473-150x150

Anëtarët e shoqatës Ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” nën drejtimin e kryetarit të Shoqatës Simo Ajkoviq dhe priftërinjtë e Kishës Ortodokse Shqiptare të qytetit të Shkodrës, Aleksandër Petani dhe Nikola Petani morën pjesë në festimin e festës të Manastirit të Cetinjës, festës së Apostolit të Shenjtë Luka, Shën Pjetrit të Cetinjës dhe Shën Pjetrit të Dytë.

Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k