Month: mars, 2015

Krijohet Qendra e fëmijëve ortodoksë në Shkodër

100_1087

Shoqata ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” me mbështetjen financiare dhe institucionale të Zyrës për diasporën dhe Serbët e rajonit të Republikës së Serbise duke filluar nga Marsi i këtij viti realizon projektin “ Qendra edukative, kulturore dhe argëtuese e fëmijëve ortodokse serbë në Shkodër”, i cili parashikon që nëpërmjet lojrave, mësimit, eskursioneve dhe projeksioneve të prodhimeve audio-vizuale për fëmijët të nxisë kreativitetin, njohuritë për historinë, kulturën, gjeografinë e popullit serb dhe Serbisë, mbi besimin e tyre ortodoks, për zakonet dhe vlerat popullore, dhe me këtë të forcojë ndjenjën e përkatësisë së tyre serbe. Read more →

Takim me kryetaren e Parlamentit të Republikës së Serbisë

IMG_0135

Udhëheqësit e organizatave përfaqësuese të pakicës serbo-malazeze në Shqipëri u takuan në ambientet e Ambasadës së Republikës së Serbisë në Tiranë me dt. 03. Mars. 2015 me Kryetaren e Parlamentit të Republikës së Serbisë, znj. Maja Gojkoviq, në kuadër të vizitës dyditore për zhvillimin dhe çuarjen përpara të bashkëpunimit bilateral, me ftesë të kryetarit të Parlamentit të Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k