Month: qershor, 2015

Delegacioni nga Shkodra në festën e Shën Jovan Vladimirit mori pjesë në liturgjinë e manastirit Preçista Krajina

IMG_2708

Kryetari i shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” nga Shkodra, z. Simo Ajkoviq dhe rektori i Kishës Ortodokse në Shkodër, Nikola Petani morën pjesë në Liturgjinë e Shenjtë në themelet e manastirit të Preçista Krajina në Ostros të cilën e shërbeu Kryepeshkopi i Cetinjës Mitropoliti i Malit të Zi Amfillohije me klerin. Read more →

Poeti serb Marija Beqkoviq në festimin e Ditëve të Kulturës Serbe në Shkodër

IMG_2702

Të mërkurën, me dt. 3 qershor të këtij viti shoqata e pakicës kombëtare Serbo-Malazeze në Shqipëri “ Moraça-Rozafa” organizoi Mbrëmjen Poetike në kuadër të ditëve të Kulturës Serbe në Shkodër, serive të aktiviteteve kulturore, koncerteve dhe promovimeve të librave dhe përmbajtjeve të tjera , nga projekti i cili mbështetet nga Administrata për Diasporën dhe Serbët e rajonit të Qeverisë së Republikës së Serbisë. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k