Month: nëntor, 2015

Homazhe ne kujtim te ushtareve te ushtrise Serbe ne Luften e Pare Boterore

IMG_3120

Përfaqësuesit e tre shoqatave të pakicës sonë kombëtare në Shqipëri vunë kurora me lule dhe nderuan më 11 Nëntor 2015 aktin heroik të ushtarëve të ushtrisë serbe në Luftën e Parë Botërore në Shqipëri në monumentin në përkujtim të tyre në periferi të Tiranës. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k