Month: dhjetor, 2015

Mbahet në Vrakë liturgjia e Shenjtë për Agjërimin e Krishtlindjeve dhe promovimi i librit “ Në emër të së Vërtetës”

IMG_3299

Me bekimin e Hirësisë së Tij Mitropolitit të Malit të Zi Amfilohije dhe Kryepeshkopit të Kishës Shqiptare Ortodokse Anastasit në kishën e Vrakës u mbajt liturgjia e shenjtë nën organizimin e organizatave simotra , shoqatës së pakicës kombëtare Serbo-Malazeze “ Moraça-Rozafa” dhe shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” . Në këtë ceremoni të shenjtë na nderuar me pjesëmarrjen e tyre dhe rreth 30 anëtarë të korit nga Podgorica “ Sveti Saunik” të udhëhequr nga atë Predrag Shqepanoviq dhe atë Zheljko Çaliq. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k