Month: janar, 2016

Festimi i Vigjiljes dhe Krishtlindjeve në Vrakë

IMG_3394

Festa me e gëzueshme e krishterë, lindja e Jezu Krishtit sipas kalendarit Julian u festua në Vrakë nga pjesëtarët e pakicës kombëtare serbo-malazeze nga Vraka dhe Shkodra sipas traditës së vjetër sllave duke u mbledhur dhe ndezur drunjtë e festës në kishën e Shën Trinisë në Vrakë. Koha me shi nuk i pengoi të as të vegjlit as të rriturit ти gëzohen kësaj dite e cila simbolizon ndjezjen e zjarrit i cili e ngrohu trupin e Isusit të vogël  dhe ngrohtësinë e përjetshme të vullnetit të Zotit për njerëzit në botë. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k