Month: maj, 2016

Festohen Pashkët në Vrakë dhe Shkodër

Me bekimin e Fortlumturisë së Tij, Kryepeshkopit të Tiranë dhe të gjithë Shqipërisë Anastasit dhe të Kryepeshkopit të Cetinjës Mitropolitit të Malit të Zi Amfillohije edhe këtë vit në Vrakë dhe Shkodër u festua festa e ngjalljes së Krishtit. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k