Month: nëntor, 2016

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit dhe ndihmës reciproke

DSC_4339-1024x684

Read more →

Festohet festa e Manastirit të Cetinjës

DSC_8869

Përfaqësuesit e kishës ortodokse në Shkodër me në krye priftin e qytetit atë Nikolla Petani dhe anëtarë të shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” morën pjesë me 31 Tetor 2016 në liturgjinë e Shenjtë me të cilën u kremtua festa e Manastirit të Cetinjës – festa e Apostolit Luka, Shën Pjetrit të Cetinjës dhe Shën Pjetrit të II. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k