Month: dhjetor, 2016

Urim me rastin e Krishtlindjeve

Birth-of-Jesus-Christ-1024x768

Shoqata Ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” uron të gjithë besimtarët e krishterë në Shqipëri dhe më gjerë të cilët festojnë Krishtlindjen sipas kalendarit Gregorian, Gezuar Krishtlindjet. Read more →

Projektiligji për Pakicat Kombëtare i dorëzohet minoriteteve për mendim

Mallet, legal code and scales of justice. Law concept, studio shots

Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë në kuadër të punës së grupit institucional për pakicat kombëtare publikoi variantin fillestar të Ligjit për pakicat kombëtare në Republikën e Shqipërisë dhe ua dërgoi për mendim të gjitha shoqatave të minoriteteve kombëtare në Shqipëri. Si afat për dhënien e propozimeve dhe sugjerimeve është dhënë 28 Dhjetori i këtij viti. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k