Month: shkurt, 2017

Takim me Ministrin e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë në Tiranë

Vukosavljević sa Udruženjima Srba iz Albanije 3

Përfaqësuesit e organizatave të pakicës kombëtare Serbe në Tiranë, z. Pavlo Jakoja Brajoviq kryetar i shoqatës së pakicës Serbo-Malazeze “ Moraça-Rozafa”, z. Simo Ajkoviq, kryetar i shoqatës Ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” dhe z. Eqerem Duleviq , kryetar i shoqatës së Serbëve të Shqipërisë u takuan me datë 23 Shkurt 2017 në ambientet e ambasadës së Republikës së Serbisë në Tiranë me Ministrin për Kulturën dhe Informimin të Republikës së Serbisë z. Vladan Vukosavljeviq dhe këshilltarët e tij. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k