Month: maj, 2017

Festimi i Shën Trinisë dhe festës së Shën Jovan Vladimirit në Vrakë.

image-0-02-04-49c215a1227a00bd0afdcd736ab632ee4293bbbf4b27daaf9e6bab80a70696a5-V-300x225

Ditën e dielë, më 4 Qershor në Vrakë u kremtua festa e Shën Jovan Vladimirit dhe festa e Shën Trinisë dhe në kishën me të njëjtin emër të Vrakës. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k