Month: qershor, 2017

Përfaqësuesit e shoqatave Serbe të Shqipërisë morën pjesë në ceremoninë e inagurimit të Presidentit të Serbisë

Beograd, 23. juna 2017.- Predsednik Srbije Aleksandar Vucic (na slici) obraca se zvanicama na svecanoj ceremoniji inauguracije u Palati Srbija. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

Me rastin e zgjedhjes së Presidentit të ri të Serbisë, z. Aleksandër Vuçiq, përfaqësuesit e shoqatave të pakicës serbe në Shqipëri- z. Pavlo Brajoviq, kryetar i shoqatës “ Moraça-Rozafa” , dhe z. Simo Ajkoviq kryetar i shoqatës ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” – morën pjesë me ftesë të z. Vuçiq në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të Republikës së Serbisë e cila u organizua në Pallatin Serbia. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k