Month: gusht, 2017

Festohet në Vrakë festa e Shën Mërisë

20170827_113802

Të dielën , me bekimin e Mitropolitit të Malit të Zi, Amfilohije dhe Kryepeshkopit të Kishës Autoqefale Shqiptare, Anastasit në Vrakë u mbajt liturgjia me rastin e festës së Shën Mërisë, në prani të besimtarëve të shumtë nga Shkodra, Vraka dhe Mali i Zi. Liturgjia u shërbye nga atë Srboljub Jovanoviq dhe atë Radomir Nikçeviq, të shoqëruar nga kori i “ Shën Nikollait” nga kisha e “ Shën Llazarit” pranë Çaçakut. Read more →

Rifillon emisioni televiziv në gjuhën serbe

gordana

Emisioni televiziv në gjuhën serbe, një projekt i shoqatës së pakicës serbo-malazeze në Shkodër “ Moraça-Rozafa” i cili vazhdon përgjatë 5 viteve, rifilloi emetimin e sezonit të ri me 6 Gusht në televizionin lokal TV Kopliku. Vazhdimi i projektit edhe për këtë vit u mundësua falë financimit nga fondet që Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë jep në mbështetje të mediave në gjuhën serbe në vendet e rajonit. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k