Month: nëntor, 2017

Mbahet Asambleja e dhomes se perbashket te tregtise Serbi-Shqiperi

4094349

Ne Tirane me dt. 23 Nentor 2017 u mbajt mbledhja e pare e asamblese se dhomes se perbashket te tregtise Serbi-Shqiper ne te cilen pervec biznesmeneve te shumte moren pjese dhe perfaqesues te ministrive relevante nga te dyja vendet. Mbi 100 biznesmene dhe 41 kompani nga Serbia moren pjese ne Panairin 2017 duke prezantuar produktet  dhe sherbimet e tyre nga fushat e bujqesise dhe industries ushqimore, ndertimtarise dhe makinerive, industria kimike dhe elektronike, tekstilet, farmacia etj. Read more →

Përkujtohen të rënët e ushtrisë serbe në Luftën e Parë Botërore në Shqipëri

IMG-9202ff94c45d3cce388fd93acbbbb046-V

Përfaqësuesit e tre shoqatave të pakicës Serbe në Shqipëri, “ Moraça-Rozafa”, “ Sveti Jovan Vladimir” dhe “ Jedinstvo” vendosën kurora me lule dhe përkulën me nderim të shtunën, me 11 Nëntor, 2017 në kujtim dhe nderim të ushtarëve të rënë Serbë në territorin e Shqipërisë gjatë Luftës së Parë Botërore. Read more →

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k