Kombëtarja e Serbisë kualifikohet në Kampionatin Botëror të futbollit

fudbaleri-Tanjug-AP-Darko-Vojinovic

Kombëtarja e futbollit të Serbisë me fitoren ndaj Gjeorgjisë me rezultatin 1-0 u kualifikua direkt në Kampionatin Botëror të Futbollit i cili do të mbahet vitin që vjen në Rusi. Kjo fitore e shkëlqyer është e fundit nga ndeshjet e luajtura me mjeshtëri nga përfaqësuesja e Serbisë duke hapur dhe rrugën që Srbija të tregojë vlerat e vërteta sportive në eventin më të ndjekur sportiv në botë.
Si të gjithë pjesëtarët e popullit Serb në botë, dhe serbët e Shqipërisë janë krenarë për suksesin e futbollistëve tanë. Ne do ti nxisim me shpirt dhe me lutjet tona që përfaqësuesja serbe të arrij një rrezultat maksimal në Mondial dhe të shfaqë figurën sportive të popullit tonë dhe krenarisë sonë kombëtare gjithë botës.

 

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k