Urim me rastin e festës së Kurban Bajramit

13091163784_38aeb3e14b_b

Shoqata ortodokse “Shën Jovan Vladimir” i uron të gjithë pjesëtarëve të pakicës sonë të besimit mysliman si dhe të gjithë myslimanëve të Shkodrës dhe më gjërë, Gezuar festën e Kurban Bajramit.
Sakrifica e cila flijohet për Zotin gjatë kësaj feste është lutje për faljen e Zotit për çdo gjë tokësore, dhe për këtë Shoqata i uron të gjithë miqve tanë myslimanë që bamirësia, vlerat njerëzore, uniteti dhe toleranca ndërfetare, si simbole të kësaj feste, si dhe fati, begatia dhe paqja ti shoqërojnë gjithmonë në familjet e tyre.

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k