Urim me rastin e Krishtlindjeve

icon8

Shoqata ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” i uron të gjithe besimtarëve ortodoksë të cilët festojnë Krishtlindjen sipas kalendarit Gregorian gëzuar festën.

Ne lutemi që Krishti në shtëpitë e tyre të sjellë të njëjtin gëzim dhe fat të cilat me ardhjen e tij në këtë botë i dhuroi të gjithë njerëzimit dhe që të vazhdojmë të respektojmë njëri tjetrin dhe që në vazhdimësi të zhvillojmë dashurinë vëllazërore dhe hyjnore ndaj të gjithë njerëzve si urdhëresën më të vyer që zoti ynë ka lënë për ne dhe për pasardhësit tanë.

Me besimin në Zotin e madhërishëm,

Kryetari

Simo Ajkoviq

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k