Urim me rastin e Krishtlindjeve Ortodokse

bozic-2

Shoqata Ortodokse “ Shën Jovan Vladimir” i uron të gjithë pjesëtarëve të pakicës tonë të besimit Ortodoks në Shqipëri, besimtarëve të cilët jetojnë në shtetet fqinje Krishtlindje të gëzueshme dhe të bekuara.
Kjo ditë e shenjtë për të gjithë besimtarët tanë përfaqëson shenjën e përkatësisë ndaj Zotit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë dhe është simbol e dashurisë vëllazërore ndaj të gjithë njerëzve në këtë jetë tokësore, ditën e lindjes së jetës së re për të gjithë njerëzit të cilët me veprat e tyre të mira dhe besimin e tyre na afrojnë drejt qenies hyjnore të Zotit tonë, Jezu Krishtit.
Shoqata fton të gjithë besimtarët, miqtë dhe njerëzit e tjerë të të gjitha besimeve që nesër , me 6 janar , të na bashkohen në ceremoninë e ndezjes së Drurit të Shenjtë në kishën e Shën Trinisë në Vrakë, duke filluar nga ora 14.

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k