Urim me rastin e Pashkëve

srecan-uskrs

Shoqata ortodokse ” Shën Jovan Vladimir” i uron të gjithë besimtarëve ortodoksë të Shqipërisë dhe anembanë botës Pashkët e bekuara.

Ashtu siç kjo ditë simbolizon triumfin e jetës ndaj vdekjes, dritës ndaj errësirës, mirësisë ndaj së keqes, le të jetë kjo ditë një plotësim i dëshirava me të mira për familjet tuaja, një ditë ku paqja ulet te njerëzit këmbëkryq dhe mirësia të lindë si diell në jetën e familjeve tuaja, ashtu siç dhe Hyji ynë Jezu Krisht u rilind dhe do rilindet çdo ditë në zemrat tona.

Krishti u ngjall, me të vërtetë u ngjall.

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k