Urim me rastin e festës së Kurban Barjamit

hagia-sophia-istanbul

Shoqata Ortodokse ” Shën Jovan Vladimir” me qendër në Shkodër uron të gjithë pjesëtarët e minoritetit Serbo-Malazez të besimit mysliman si dhe të gjithe besimtarët mysliman në Shkodër dhe Shqipëri Gëzuar e për shumë vjet festën e Kurban Bajramit.

Le të jetë kjo festë dita e ringjalljes së besimit dhe dashurisë vëllazërore ndaj njëri tjetrit pavarësisht përkatësisë kombëtare, si dhe dita e bashkimit dhe unitetit për të mirën e popujve dhe të mbarë njerëzimit.

Me këtë rast të gjithë besimtarëve myslimanë ju urojmë sjelltë kjo festë mbarësi, shendet dhe mirëqënie në familjet dhe të dashurit tuaj.

 

Kryetari i Shoqatës Ortodokse ” Shën Jovan Vladimir”

Simo Hajkoja Ajkoviq

No comments yet

Comments are closed

Copyright (C) 2014, Shoqata Identitet | Faqe Interneti nga Interweb.al sh.p.k